O nama

Alca Zagreb d.o.o. je privatna tvrtka osnovana 1990. godine sa sjedištem u Zagrebu. Osnivači Alca Zagreb d.o.o. su vlasnici tvrtke “Alca-Med” Gmbh sa sjedištem u Klagenfurtu, koja ima tradiciju od 40 godina poslovanja, kako u Austriji, tako i na području Europe.

Sjedište Alce Zagreb d.o.o. je u Zagrebu, a preko centralnog logističkog skladišta u Svetoj Heleni i regionalnih skladišta u Kukuzovcu (Sinj) i Pleternici (Slavoniji) distribuira proizvode široke potrošnje poznatih svjetskih robnih marki.

Jedna od osnovnih strateških postavki kompanije je stalno reinvestiranje dobiti u kompaniju, te stalni rast imovine koji kompaniji daje mogućnosti stabilnog poslovanja i održivog rasta i razvoja.

Usmjerenje Alca Zagreb je stalno razvijanje i poboljšanje kvalitete usluge prema poslovnim partnerima, te individualni pristup prema svakom partneru.

 

Vjerujemo da se naš uspjeh temelji na jedinstvenim prednostima koje nudimo našim partnerima. Poznavanje cijelog lanca opskrbe (Supply Chain), veliko znanje i iskustvo u tri segmenta poslovanja pružaju dodanu vrijednost našim klijentima, bez obzira na opseg usluge koju pružamo. Na taj način prepoznajemo probleme naših klijenata i govorimo zajedničkim jezikom.

Naši poslovni partneri su velike svjetske kompanije sa svojim brandovima.

Pružamo usluge prodaje, logistike i upravljanja financijskim rizikom, a opseg po koja se kroji prema željama i potrebama naših partnera. U Hrvatskoj dostavljamo robu naših partnera na više od 12.000 prodajnih mjesta od velikih supermarketa do kioska na otocima.

 

Individualni pristup potrebama svakog klijenta

Našu uslugu uvijek krojimo prema individualnim specifičnostima i potrebama svakog poslovnog partnera, a naše poznavanje svih elemenata lanca opskrbe daje nam mogućnost da definiramo optimalni opseg usluge za sve naše sadašnje i buduće partnere.

Partnerski odnos i pozitivan pristup

Usko surađujemo s našim poslovnim partnerima, te potičemo aktivno razmjenu informacija i ideja kako bi osigurali usklađenost rezultata i očekivanja obje strane. Naša odrednica je uvijek napraviti korak više od onog što se očekuje. Smatramo da je ljudski i direktni kontakt, uz pozitivan pristup svim elementima poslovanja osnovni recept za uspjeh.

 

Opći podaci tvrtke Alca Zagreb d.o.o.

Alca Zagreb d.o.o.
Koledovčina 2
10 000 Zagreb
Hrvatska
Upisano u Sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu
Temeljni kapital 18.936.000,00 kn (2.513.239,10 euro) uplaćen u cijelosti
Predsjednik uprave: Albert Šestan
MBS: 080163977  OIB: 58353015102


Želiš li raditi u timu profesionalaca i sudjelovati u dinamičnom okruženju?
Kao član našeg tima imat ćete priliku sudjelovati u razvoju našeg poslovanja i profesionalno napredovati.
Pošaljite nam svoj životopis i motivacijsko pismo na priloženi link i informiraj se o otvorenim radnim mjestima na: posao@alca.eu